Cercar en aquest blog

diumenge, 24 d’agost del 2008

Mostra Gastronòmica de Cabrils, els números del Xeflis.


Aquests són els números, de la matèria prima, que el restaurant Xeflis, a cuinat per la Mostra d'enguany.
Arròs : 75Kg.
Llagostins: 150Kg.
Musclos: 30Kg.
Calamarcets: 120Kg.
Popets: 100Kg.
Bacallà: 80Kg.
Peus de Porc: 180Kg.
Tripa de vedella: 60Kg.
Vedella per l'estofat: 30Kg.
Cargols: 40Kg.
Favetes: 40Kg.
Galtes de vedella: 50Kg.
Sípia: 20Kg.
Tomàquet natural triturat: 100Kg.
Tinta de Calamar: 2,4Kg.
Naps: 5Kg.
Pèsols: 10Kg.
Ametlla Marcona: 5Kg.
Barreja de Bolets: 6Kg.
Rovellons: 4Kg.
Cebes: 50Kg.
Formatge Rocafort: 2Kg.
Alls: 5Kg.
All i Oli: 15Kg.
Trufes de Xocolata: 5Kg.
Oli: 50 litres.
Crema de Llet (salses): 50 litres.
Orujo d'herbes: 1 litre.
TOTALS
Sòlids: 1.184,4 Kg.
Líquids: 101 litres.