![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEifr22-f0zMssZLiveA05hqGr53mL9E_lqMnenC7HiK0MkZ9omTLs47_CqcQYzMZnPPwRP5B0ujUjsbdlMgoVsLLXjT7mVqFuN-W__h6pvAzFT8x8gHWbprdms1q4tCGXd_td3FC6u7jVPc/s400/2322116688_765c76c4d7.jpg)
Ingredients:
1 ceba
2 tomàquets
200 gr de bacallà morro sec
1 pebrot verd
1 pebrot vermell
2 carxofes
200 gr de pèsols
3 alls
Julivert
Oli d'oliva
Sal
Aigua
Preparació:
Escalfarem l'oli en la cassola, i li tirarem la ceba trinxada amb una mica de sal (pel sofregit és millor tirar-li la sal a la ceba). A mig fer li tirarem els pebrots trinxats. Mentre el sofregit es cou, agafarem el bacallà sec i el posarem a escalivar a les brases, o simplement amb una graella al gas. Un cop escalivat, a raig d'aixeta li esbandirem la sal que queda a sobre; el desfilarem, i l'incorporarem al sofregit. Li donarem un tom i li afegirem el tomàquet, recordant no tirar-hi sal, doncs el bacallà al ser sec ja en porta, i després l'aigua corresponent. Quan bulli, li abocarem l'arròs, les carxofes i els pèsols. Farem una picada d'alls i julivert i li tirarem per sobre. Procurarem apagar el foc abans que l'arròs estigui del tot cuit, i ho taparem perquè reposi una mica abans de servir-ho.
Recepta: LES RECEPTES DE L'ÀVIA REMEI
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada