Cercar en aquest blog

divendres, 2 de novembre del 2007

Cigronet de l'Alta Anoia


La COOPAC (Cooperativa d’Agricultors de Calaf i Comarca) enceta una nova campanya de Cigronet de l’Alta Anoia, un cop acabada la recollida d’enguany a la comarca.
Aquest any, el Cigronet de l’Alta Anoia afronta el repte d’una campanya amb un producte més competitiu que mai. El Cigronet s’adapta a les demandes dels nostres clients i per això, a partir d’ara, arriba al consumidor amb un nou envàs més còmode i més assequible, però amb el rigor i la qualitat de sempre.


Els pagesos de l'Alta Anoia tenien un tresor guardat al graner: un cigró més petit que els altres, però d'un gust més intens, una textura més homogènia, gens farinosa i que durant la seva cocció augmenta 3 vegades de volum. Un producte ideal per ser cuinat perquè no es desfà i permet combinacions inimaginables.


Fa pocs anys el Consorci per a la Promoció Turística de l'Alta Anoia, va iniciar un projecte per tal de preservar aquest llegum tant especial i va impulsar la creació de l'Associació de Productors i Elaboradors del Cigronet, que ara treballa amb la Coopac per a la seva producció, distribució i venda.



El Cigronet de l’Alta Anoia es presenta en dos formats: cuit i sec. Ambdós formats tenen un pes de 500 gr. (10 racions). Tant el pot de vidre pel cigró cuit, com la capseta del sec, mantenen un disseny inspirat en la imatge tradicional de la llegum.



Preus Cigronet de l’Alta Anoia
Capsa en cru (1/2 Kilo)3€
Pot 240 Grams Cuit 1.5€
Pot 500 Grams Cuit 1.99€

COOPAC Agricultors de Calaf i Comarca, SCCLCtra. de Manresa s/n08280 CALAF (Barcelona)Tel./Fax - 938699233