Cercar en aquest blog

dissabte, 26 de gener del 2013

XII Jornades de Cuina Aranesa a CabrilsXII Jornades de Cuina Aranesa

Un any més, ja tenim aquí les Jornades de Cuina Aranesa.
Aquest any, un total d'onze restaurants de Cabrils hi participen en aquesta iniciativa, d'acostar als nostres clients la possibilitat de gaudir de la Cuina de la Vall d'Aran.

En aquestes jornades podreu assaborir alguns dels millors plats de la gastronomia aranesa, com l'Olla Aranesa o el Paté d'Aran.
També oferirem altres plats com els Civets de senglar, cérvol o d'isard, així com la Pularda farcida, les Truhes (patates farcides de carn) o els Pescajons (creps).

Des de l'Associació d'Hostalers de Cabrils, us volem convidar a l'acte de presentació, que tindrà lloc, el proper dia 2 de Febrer a l'Hotel d'Entitats, a les 18h.

A l'acte hi participaran, el Magnífic Sr..Luis Carlos Medina, Conseller d'Administració Pública i Coneixement del Conselh Generau d'Aran, l'il·lustríssima  Lina Morales, Alcaldessa de l'Ajuntament de Cabrils, l'Historiador Melquiades Calzado  i Elena Vidal (Professora de Cuina de l'Escola d'Hotaleria de Lés), que ens aproparan a la història i gastronomia de la Vall d'Aran.


Així doncs, ja ho sabeu, si voleu tastar un trosset de la Vall d'Aran sense sortir de la comarca, a Cabrils és temps d'Aran.
Bon profit!