Aquests són el plats que hi trobareu a les cartes dels nostres establiments, durant les jornades de cuina aranesa. Bon profit!
AXOL
Olla Aranesa
Guisat de Cérvol, codony i Foie
CAN RIN
Carpaccio de Bolets silvestres amb formatge d'ovella
Fricandó Aranes amb pernil
Fricandó Aranes amb pernil
Ca l'Estrany
Sopa de Ceba a l'estil Aranés, "torrin" amb ou poché i cruixent de formatge
Patés de la Vall d'Aran amb melmelada de tomàquet i les seves torradetes
Cal Gras
Olla Aranesa
Paté de Les
Truhada
Patarnes
Truhes penjades
Truhes de carn
Truhes de bacallà
Conill a la canyella
Pescajons
Vin caud
Hort Cabrils
Civet de Cérvol
Hostal de la Plaça
Civet de Senglar amb castanyes
Hotel Mas de Baix
Paté de Les als esmorzars
La Mossegada
Truhada
Olla Aranesa
Patarnes
Conill a la caçadora
Peus de porc amb bolets
Olla Aranesa
Patarnes
Conill a la caçadora
Peus de porc amb bolets
Sal i Pebre
Olla Aranesa
Paté de Les
Patates farcides "Truhes"
Civet de Senglar
Xaret
Olla Aranesa
Paté de Les
Conill en escabetx
Xeflis
Olla Aranesa
Paté de Les
Patates farcides "Truhes"
Arròs d'Aran
Estofat de Cérvol
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada