1er fer mandonguilles:
Agafar plat fondo. Batre un ou i posar-hi la carn. Tirar farina de galeta. Amassar, fer pilotetes i arrebossar amb farina blanca. Fregir.
2on Calamars:
-Fregir la carn fins que quedi blanqueta juntament amb dos dents d'all sense pelar
-Retirar la carn i l'all
-Amb el mateix oli fregir les puntes i les aletes del calamar
-Netejar el calamar. Punxar-lo bastant amb un palillo
-Picar ( no molt) la carn fregida, les ales i les puntes
-farcir el calamar i tancar-lo amb un palillo
-Sofregit:
-Afegir el calamar, afegir mandonguilles, i quan el calamar estigui blanc posar musclos i cloïsses(previament oberts al vapor). Potser hi hauré d'anar afegint aigua calenta. Xup,Xup
P.D: Amb la col.laboració de Ramón Navarro.
4 comentaris:
És un dels meus plats preferits. De fet tots el Mar i Muntanya (calamars farcits, pollastre amb escamarlans,...) ho són. Crec que recullen molt bé la filosofia del maresme!!
És un dels meus plats preferits. De fet tots el Mar i Muntanya (calamars farcits, pollastre amb escamarlans,...) ho són. Crec que recullen molt bé la filosofia del maresme!!
Ei Jordi espero les receptes de rebosteria l'avi i abeure si s'animen els PIRIS amb receptes seves,anims i Salut!
Ok!! per cert, el meu pare es diu Ramon Navarro!! jo vaig ser un traidor i em vaig canviar d'ordre els cognoms!
Aquests Piris.... només pensen amb l'esport, ja els picaré
Publica un comentari a l'entrada