Cercar en aquest blog

dimecres, 16 d’abril del 2008

Primer Concurs popular de Truites

L'Associació d'Hostalers de Cabrils,organitza aquest esdeveniment per primer cop a Cabrils, coincidint amb la festa Major de la Santa Creu.



El primer concurs popular de truites de Cabrils, ha estat organitzat per l'Associació d'Hostalers, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Cabrils, la societat La Concòrdia, l'Associació de Botiguers de Cabrils, Cabrils Gastronòmic, l'Associació Amics de Cabrils, Vicam, Sorli discau, Olis Can Siset, Comercial ANMA, l'Estanc de Cabrils, Coratama i Moritz.



Cal destacar l'ajut incondicional de la Comissió de Festes, que en tot moment ha estat disposada a col·laborar en l'organització d'aquest concurs.



Aquest tindrà lloc el dia 4 de Maig a les 12h. a Can Barba (zona esportiva). Les basses del concurs i la fitxa de inscripció la trobareu al web de l'Ajuntament. Hi haurà un màxim de 20 equips, individuals o amb parella. La inscripció és gratuïta i s'haurà de presentar al Centre Cívic La Fàbrica, abans del 2 de Maig.




El Jurat estarà compost per representants de les diverses entitats col·laboradores. A més, destaca la presencia de l'Avia Remei (cuinera Maresmenca) i de Justo Ruiz (record Guinness de truites).



L'acte serà conduit per el locutor cabrilenc, Jordi Royo.

La idea de fer aquest concurs va ser del Sr.Joaquim Forcada i la Sra. Lina Morales, que ja fa uns mesos, ens van proposar tirar endavant aquesta proposta, i que amb el suport de l'Ajuntament, finalment entrarà dins dels actes de la Festa Major de la Santa Creu, amb la intenció de repetir-la anualment.




Hi hauran tres categories:


La truita mes saborosa


La mes ben presentada


La mes original



També hi haurà un premi especial per l'equip mes ben caracteritzat (disfressat).


En total 10 premis, amés d'un diploma acreditatiu que rebran tots els participants, junt amb un tomba-truites i un davantal commemoratiu del concurs.





Des de Cabrils Gastronòmic i l'Associació d'Hostalers de Cabrils, volem animar-vos a participar en aquest nou esdeveniment que, de ben segur, hi gaudirem tots els Cabrilencs.