El xef Albert Ortíz, del restaurant AXOL i membre de l’Associació d’Hostalers de Cabrils, ha estat el guanyador del segon premi de la Va edició del “Concurso Cocinero del Año”, el concurs de xefs per excel·lència a nivell estatal i un dels més reconeguts a nivell mundial
L’Associació d’Hostalers de Cabrils està d’enhorabona. La gastronomia de la localitat i de la comarca continua guanyant prestigi i qualitat a nivell estatal i internacional. El xef Albert Ortíz, del restaurant cabrilenc AXOL, ha estat recentment guardonat amb el segon premi del “Concurso Cocinero del Año”.
“Des de l’Associació d’Hostalers de Cabrils ens sentim plenament orgullosos i feliços per aquest reconeixement a l’Albert, al restaurant familiar AXOL i, en certa manera, a la gastronomia cabrilenca i del Maresme. És un guardó que sentim molt nostre i que premia l’esforç i la passió per la cuina de qualitat i de proximitat que caracteritza Cabrils”, ha remarcat Pep Masiques, president de l’Associació d’Hostalers de Cabrils.
Cabrils és vila gastronòmica de referència al Maresme i a Catalunya. La seva llarga experiència restauradora i la seva cuina, basada en primeres matèries autòctones molt variades i riques expliquen la bandera gastronòmica per la qual és coneix Cabrils.
L’Associació d’Hostalers de Cabrils és una entitat amb 16 anys d’història i actualment representa més d’una quinzena d’establiments, tots amb un únic denominador en comú: la promoció de la cultura, els productes autòctons i el turisme gastronòmic català de qualitat.
Durant tot l’any, l’Associació duu a terme una important tasca de foment i dinamització de l’hostaleria organitzant, participant o promovent moltes iniciatives populars i professionals, moltes de les quals s’han convertit en cites ineludibles del sector, com la Mostra o la Ruta Gastronòmica per Cabrils, la propera edició de la qual tindrà lloc el pròxim mes de juny amb importants novetats per al sector gastronòmic i para la comarca.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada