INGREDIENTS
- Oli d'oliva
Vi blanc
All i julivert
Una botifarra crua de Cabrils
Una botifarra negra de Cabrils
Un grapat de mongetes fregides amb llard
Mig quilo de bolets aprox.
PREPARACIÓ
Mentre netegem els bolets, fregim la botifarra crua a foc lent. L'hem de posar a la paella amb l'oli encara fred, perquè no esclati. Retirem la botifarra i en el mateix oli hi fem els bolets. Els salem i esperem que es facin. Deixem que els bolets consumeixin la pròpia aigua.
Mentre es fan els bolets, fregim les mongetes del ganxet amb llard (unes 2 cullerades) i les reservem.
Tallem les botifarres a trossos, mentre esperem que els bolets s'acabin de fer. Quan hagin perdut l'aigua, hi afegim la picada d'all i julivert, i després un got de vi i les botifarres a trossos. A última hora hi tirem les mongetes. Ho remenem una mica i ja tenim el plat acabat.
Mentre es fan els bolets, fregim les mongetes del ganxet amb llard (unes 2 cullerades) i les reservem.
Tallem les botifarres a trossos, mentre esperem que els bolets s'acabin de fer. Quan hagin perdut l'aigua, hi afegim la picada d'all i julivert, i després un got de vi i les botifarres a trossos. A última hora hi tirem les mongetes. Ho remenem una mica i ja tenim el plat acabat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada