Cercar en aquest blog

dijous, 5 de desembre del 2013

Un Nadal de concurs, a Cabrils!



L’Associació d’Hostalers de Cabrils inicia la campanya de Nadal posant en marxa un
concurs fotogràfic a la xarxa social Instagram.

El premi per a les dues categories del concurs: una nit d’hotel en una habitación doble, esmorzar inclòs, als reconeguts Hostal de la Plaça o Hotel Mas de Baix, entre tots els comensals que celebrin i fotografiïn el dinar o sopar de Nadal als seus establiments.

L’Associació d’Hostalers de Cabrils augura una bona temporada nadalenca emparada en l’exitosa Ruta Gastronòmica.

Després de l’èxit de la Ruta Gastronòmica per Cabrils, engegada a l’inici de l’estiu i encara en vigor, l’Associació d’Hostalers de Cabrils continua potenciant les excel·lències de la població i del Baix Maresme: la qualitat, personalitat i diversitat de la seva cuina.

En aquesta ocasió, ho fa arrencant la campanya de Nadal amb una iniciativa molt actual i interactiva: un concurs fotogràfic a Instagram, a través del qual sortejarà una nit en una habitació doble amb esmorzar inclòs a l’Hostal de la Plaça o a l’Hotel Mas de Baix entre tots els clients que celebrin i fotografiïn el dinar o sopar de Nadal –ja sigui d’empresa, familiar o d’amics-, a qualsevol dels 17 establiments associats.

Aquest premi es lliurarà a cadascuna de les dues categories premiades: a la millor
fotografia i a la millor instantània de grup. La quantitat de fotografies per
participant és il·limitada.

Amb aquesta campanya volem premiar l’assiduïtat dels clients habituals, augmentar la interacció amb ells d’una forma divertida i original, i també captar-ne de nous, tant de dins com de fora de la comarca”, manifesta Pep Masiques, president de l’entitat.

Bases d’aquesta iniciativa

Per poder optar al premi cal que:

1. Les fotografies estiguin relacionades amb els sopars-dinars de Nadal: poden ser plats, persones, curiositats en la decoració, situacions divertides, etc.

2. Estiguin fetes dins els establiments de l’Associació i marcades amb el localitzador de l’aplicació.

3. Cada imatge estigui etiquetada amb #hostalersdecabrils i penjada a Instagram.

4. El jurat estarà format per quatre membres de la junta directiva de l’Associació i els criteris per a l’elecció de les fotografies guanyadores seran l’originalitat i la simpatia i, en la categoria de grups, es valoraran les que tinguin major nombre de comensals

5. L’organització del concurs es posarà en contacte amb els premiats a través de l’aplicació Instagram deixant un comentari en les fotografies guanyadores, i publicant-lo als web i blog de l’associació.

6. El període per participar en el concurs: del 9 de desembre al 9 de gener de 2014, ambdós inclosos.

7. El sorteig es realitzarà el 17 de gener i el veredicte es publicarà a {HYPERLINK


Les bases detallades del concurs es poden consultar al web de l’Associació.

Previsió d’una bona temporada

L’Associació d’Hostalers de Cabrils augura una bona temporada nadalenca. Proba d’això és el bon registre de visites que estan tenint, especialment des de la posada en marxa de la Ruta Gastronòmica pel municipi.

En general, la majoria d’establiments associats estan pràcticament plens tots els caps de setmana i, a dia d’avui, hi ha les mateixes peticions de reserves que l’any passat per a aquestes dates. Estem molt satisfets, tenint en compte que tot just ara arrenquem la campanya”, assegura Toni Abril, membre de la junta directiva de l’entitat.

L’Associació d’Hostalers de Cabrils confia que aquest Nadal es reservi més enllà dels tradicionals dinars i sopars d’empresa, d’amics i familiars i el 2013 acabi amb un bon balanç.