Ingredients: (4 persones)
1 kg de Faves del Maresme
2 Tomàquets madurs
2 Cebes
1 Botifarra blanca cuita
1 Botifarra negre cuita
¼ kg de Maduixots del Maresme
Oli d’Oliva
1 Fulla de Menta fresca
Sal i sucre
Elaboració:
Tallem les cebes i les botifarres a rodanxes, i reservem.
En una cassola, escalfem l’oli i posem la ceba, la menta i les botifarres, deixant que es desfacin.
Quan tinguem la ceba rosa, hi afegim el tomàquet, sense llavors i a trossos, deixant-lo coure uns quinze minuts.
En una cassola apart, fem un caramel amb el sucre i glacegem els maduixots, reservem.
Afeixi’m les Faves al rostit anterior, les cobrim d’aigua, deixant-les coure durant una hora. Quan siguin cuites, incorporem els maduixots i deixem coure cinc minuts més. Ja ho tenim!
Podeu decorar el plat amb uns maduixots caramel·litzats, per donar-li color al plat. Bon profit!
Xef: Josep Abril
Recepta: Restaurant Xeflis
Foto: Pares de Vi
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada