Cercar en aquest blog

dilluns, 8 de juny del 2009

Hostalers "SOBRE RODES"


L'Associació d'Hostalers de Cabrils, destina part de la recaptació aconseguida amb els "tastets", del segon concurs popular de truites, a l'organització Dentistes Sobre Ruedas.
Des de l'Associació, volem donar les gràcies a tots els que veu participar a la festa, d'una manera o altre.


Dentistas Sobre Ruedas (DSR) és una organització sense ànim de lucre format en l’actualitat per dentistes, professionals de la salut, professionals de l’àmbit social, i voluntaris de diferents sectors.
La finalitat de l’associació és coordinar diferents projectes per tal de millorar la salut bucodental en les regions de Mauritània i Senegal, llocs en els que hi ha una manca de recursos odontològics evidents.

Conscients de la crítica situació sanitari que pateix la gran majoria dels ciutadans africans, DSR decideix desplaçar-se al continent Africà en el 2007, per oferir assistència sanitària dental gratuïta i treballar la prevenció mitjançant l’ educació bucal bàsica en la població infantil.

L’educació és la eina fonamental per tal d’aconseguir millores en els hàbits de salut bucodental, per tal efecte DSR en el seu projecte Àfrica 2009, inclou un programa socioeducatiu per tal de treballar la sensibilització en la higiene bucosanitària, tant en la població infantil com a la resta de la comunitat.

+ info: