Cercar en aquest blog

dijous, 21 de febrer del 2008

Alimentaria 2008



Més de 5.000 expositors i 155.000 visitants a Alimentaria 2008.


Alimentaria és el Saló Internacional de l'Alimentació i les Begudes més important d'Espanya i un dels primers del món. La seva pròxima edició, la dissetena, tindrà lloc del 10 al 14 de març de 2008 a la Fira de Barcelona per presentar tot el que succeeix en la indústria alimentària internacional, els canals de distribució i les preferències dels consumidors.







Alimentaria 2008 espera congregar més de 5.000 empreses líders en la fabricació i distribució d'aliments i begudes i propiciar la participació de 155.000 compradors professionals procedents de 155 països. Novament, el saló serà l'escenari econòmic internacional en l'àmbit de la indústria i el comerç alimentaris.



Alimentaria 2008 potenciarà la seva particular estructura sectorial, que l'ha portat a l'èxit, i distribueix l'oferta expositiva en 13 salons per família de producte. De la mateixa manera, el saló reforçarà les seves activitats d'innovació i investigació entorn de l'univers alimentari. Més del 85% de la indústria de l'alimentació espanyola estarà present en els 130.000 m2 destinats a l'exposició comercial i a les activitats complementàries paral·leles a l'exposició.




Àrees de producte



Des dels seus inicis, Alimentaria ha conjugat la seva condició de macrofira amb la màxima especialització de la seva oferta en exposició a través dels seus salons monogràfics per a facilitar la visita i el negoci dels professionals assistents. La totalitat de la indústria alimentària queda representada en les tretze àrees de producte i el dos pavellons que formen Alimentaria Barcelona 2008.




Valors diferencials



Una llarga llista d'activitats fa d'Alimentaria una fira en què contínuament hi ha coses per veure i per fer: activitats congressuals i científiques que desvelen tendències, apunten oportunitats de mercat, desmunten mites i construeixen futur. El Fòrum Internacional de l'Alimentació, el Congrés de la Dieta Mediterrània, el saló de la innovació Innoval amb els últims avenços de la venda al detall en la Botiga Futura o els Projectes de Cooperació Empresarial són només alguns dels més importants.
Juntament amb aquests, Alimentaria ofereix als visitants diversos actes lúdics, de demostració o formatius que succeeixen als diferents salons. Són, entre d'altres, L'Espanya dels cent formatges-Nous!, Vinorum, L'Espanya dels olis i el Congres Internacional de Gastronomia - BCN Avantguarda i en aquesta edició, com a novetat L'Espanya dels Ibèrics, o el Campionat Internacional de Pizzes, entre d'altres.

+ info:


1 comentari:

Jofre ha dit...

Hola, només voldria informar d'una campanya del món dels blogs: ací. Si hi esteu d'acord, poseu el botó!