Saltat de bolets amb foie
Ceps botó amb all i julivert
Saltat de bolets amb botifarra
Rovellons a la brasa
Rissoto de bolets amb parmesà
Saltat de xipirons, espàrrecs de marge, rossinyols, trompetes de la mort i patates fregides
Pizza de bolets amb botifarra negra
Lasanya de cérvol i bolets
Remenat de bolets amb botifarra de Can Barba i crosta de fulls
Crema de bolets amb bunyols de mascarpone
Carpaccio de ceps amb vinagreta de pinyons i parmesà
Rovellons al forn
Arròs cremós de rovellons i gambes
Terrina calenta de carxofes, foie, avellanes i rovellons al forn de romaní
Barreja de bolets
Rovellons a la brasa
Bacallà amb crema de rovellons
Saltat de bolets amb llenties
Lasanya de bolets
Bacallà amb panses i ceps
Mongetes de Burgos amb perdiu i trompetes de la mort
Pularda farcida amb ceps i rossinyols, poma caramelitzada i reducció de Porto
Bacallà al forn, llenega negra i patata gratinada
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada