Cercar en aquest blog

dijous, 27 de setembre del 2007

23 Restaurants participaran al Calamarenys 2007

Les jornades gastronòmiques arriben enguany a la dotzena edició


Arenys de Mar viurà durant tot el mes d'octubre les Jornades Gastronòmiques del Calamarenys, una cita gastronòmica anual organitzada per l'Assocació de Restauradors d'Arenys de Mar amb el suport de la Regidoria de Promoció Local. 23 són en total els restaurants que prenen part d'aquesta edició. El sopar de presentació serà el proper 4 d'octubre.
Els mitjans de comunicació hem conegut alguns detalls de les jornades amb la cita anual de la pesca del calamar que convoca l'Associació de Restauradors. Periodistes, pescadors i restauradors hem estat partíceps d'aquesta aventura marítima, de la qual en podeu veure el reportatge a Arenys.Cat.



El sopar de presentació del Calamarenys serà el proper 4 d'octubre a partir de les 10 de la nit. En aquest sopar es trobaran prop de 250 persones relacionades amb la gastronomia, el turisme i el comerç al Maresme i al país. Algunes de les receptes que s'hi presentaran seran les que podrem trobar a les cartes dels restaurants participants durant el mes d'octubre. Un altre dels actes centrals del Calamarenys serà el concurs per a no professionals de receptes del calamar, el proper 7 d'octubre a les 7 de la tarda i que està obert a tothom.

Publicat a Vilaweb el DIMECRES, 26/09/2007

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Oi, achei seu blog pelo google está bem interessante gostei desse post. Gostaria de falar sobre o CresceNet. O CresceNet é um provedor de internet discada que remunera seus usuários pelo tempo conectado. Exatamente isso que você leu, estão pagando para você conectar. O provedor paga 20 centavos por hora de conexão discada com ligação local para mais de 2100 cidades do Brasil. O CresceNet tem um acelerador de conexão, que deixa sua conexão até 10 vezes mais rápida. Quem utiliza banda larga pode lucrar também, basta se cadastrar no CresceNet e quando for dormir conectar por discada, é possível pagar a ADSL só com o dinheiro da discada. Nos horários de minuto único o gasto com telefone é mínimo e a remuneração do CresceNet generosa. Se você quiser linkar o Cresce.Net(www.provedorcrescenet.com) no seu blog eu ficaria agradecido, até mais e sucesso. (If he will be possible add the CresceNet(www.provedorcrescenet.com) in your blogroll I thankful, bye friend).

Motoret ha dit...

D'arenys us recomano un Restaurant que es diu "El Club del Cep"
Arenys de Mar (Barcelona)
Direcció: Poligono Valdegata nº 7
Telf: 93.795.71.99

És com un espinaler, però les nits de dijous, divendres i dissabtes fan sopars.

Arribes, tú mateix t'agafes l'ampolla de vi que vols, i t'entaules.

Molt bon servei i altíssima qualitat.

Preu: diria que sobre uns 45 pp.