Cercar en aquest blog

dissabte, 9 de juny del 2007

Sopes i Cremes

Vichyssoise


Ingredients:
Vichyssoise(per a 2 persones)- porros- 1 patata- 1 llimona- 1 poma Granny Smith- 1 tall de pernil salat (2 mm)- 600 ml de brou de gallina- llet de coco
Preparacio: 1.Comencem a preparar la vichyssoise tallant els porros a trossets. Oli a la cassola, i hi fem suar el porro a dins. Per espessir-ho, hi posarem la patata. La pelarem, l'esberlarem, i cap dins!
2.Mentrestant, tallem petit el pernil, com si fossin bastonets.
3.Posem un bol amb aigua i unes gotes de llimona. Tallem ben fina la poma i la posem al bol perquè no s'oxidi.
4.Ara posem dins de la cassola el brou de gallina. Un cop ho hem bullit, només ens cal triturar-ho.
5.Ja tenim la base de la vichyssoise. Ara hi afegim brou i ho anem remenant. Ho suavitzem amb llet de coco.