Cercar en aquest blog

divendres, 28 de juny del 2013

La Gastronomia de Cabrils està de ruta





Tret de sortida de la Ruta Gastronòmica per Cabrils, una iniciativa que organitza l’Associació d’Hostalers de Cabrils amb l’objectiu d’impulsar la qualitat, la personalitat i la diversitat de la cuina local, comarcal i catalana.




Cabrils està en boga. Des d’avui, el municipi del Baix Maresme és i serà el centre neuràlgic de la gastronomia local, comarcal i mediterrània de qualitat. L’Associació d’Hostalers de Cabrils ha posat en marxa l’anomenada Ruta Gastronòmica per Cabrils, una nova proposta culinària que s’ha presentat avui en societat. 
La ruta va dirigida tant al públic del Maresme i de la resta de Comarques de proximitat, com als turistes i visitants d’arreu, i s’ha inaugurat amb un petit passeig estiuenc pels aromes i sabors de Cabrils. Un tastet per restaurants tradicionals i de disseny, per cuines d’autor i en definitiva, per una gran diversitat i varietat de propostes, sense oblidar les ambientades terrasses de què gaudeix la població.
Degustar la gastronomia de Cabrils té premi

La Ruta Gastronòmica per Cabrils és una campanya de promoció a través de la qual els 18 establiments que conformen l’Associació volen potenciar la riquesa, la qualitat, la personalitat i l’àmplia i variada oferta que caracteritzen la gastronomia local, comarcal i catalana. Aquesta iniciativa es basa en un carnet/forfait personal i intransferible amb 10 caselles, amb el qual, conforme el públic vagi consumin àpats/estades o consumicions a 9 establiments diferents de Cabrils, s’aniran segellant caselles, i quan se n’hagin emplenat 9, a la desena convida l’enitat a un àpat gratuït valorat en 25€. Els forfaits es poden aconseguir a cadascun dels 18 establiments de l’Associació o bé a l’Ajuntament de Cabrils.