del 14 de Març al 30 d'Abril
Ja hi som un altre cop, la Cuina del Pèsol del Maresme ja es aquí.
Com sempre els pagesos acaben de conrear i collir aquests fruits de la terra, i es disposen a servir-los als establiments que els prepararan en els seus fogons per oferir el bo i millor de les nostres contrades.
Enguany, a Cabrils celebrem les XI Jornades de la Cuina del Pèsol del Maresme i per aquests esdeveniment els hostalers de Cabrils han preparat un seguit de receptes on la matèria principal és el Pèsol.
La primavera ens porta les perles màgiques del Maresme, en les seves variants: el pèsol de la floreta i el garrofal. Desitgem que pugeu gaudir, de la gran quantitat de plats diferents que ofereixen els restaurants de la nostra vila.
1 comentari:
Ι lіκe the helpful informatіon уou рroѵidе on your аrticles.
I'll bookmark your blog and check once more right here frequently. I'm reasonably certain
І'll be informed many new stuff right here! Best of luck for the next!
Also visit my web site; treatment34.wordpress.com/2013/03/03/6-tips-the-fact-will-make-you-put-an-end-to-hemorrhoids/
Publica un comentari a l'entrada