Cercar en aquest blog

dijous, 24 d’abril del 2008

Bona assistència de públic a la Fira de Sant Jordi



Aquest Sant Jordi, qui més qui menys ha gaudit de la primera fira de Sant Jordi al carrer. El dos carrers principals del centre de la vila, van ser força concorreguts durant tota la Diada. Pel matí els mes menuts, van recorre totes les paredetes, preguntant, mirant, tocant... No van perdre detall!






Imatge: Jordi Babra

Al migdia, avis, parents i companys d'altres paradetes, amunt i avall. A la tarda pares, mares, nens i més nens. Al carre nou els comerciants es van disfressar en honor a la Diada de Sant Jordi i donant un punt encara més festiu. En Josep Mª de l'Spla, oferint tot tipus de “delícies” a vianants i companys, com per exemple un gelat de roses amb xocolata desfeta, que segons m'han dit era boníssim!




Pel que fa a la paradeta de Cabrils Gastronòmic, no va deixar a ningú indiferent. Els més menuts per el “Desperta Ferro!”, els més grans per la “Cola Catalana” i els amants del Cava o col·leccionistes de xapes amb el “Cava 2014”. Així doncs l'objectiu de fer conèixer a Cabrils, els productes de la xecna, puc dir que ha sigut un èxit, que repetirem.
Gràcies a tots els assistents i companys de paradetes i fins l'any vinent!