Del 02/07/2007 al 06/07/2007
Aquesta setmana el cuiner i gerent del restaurant Can Rin, el Cabrilenc, Pep Masiques, ens mostrarà com elaborar unes receptes delicioses per l'estiu.
Avui os oferim una de les receptes elaborades per en Pep a TV3 i aprofitem per felicitar-lo per la seva iniciativa. Felicitats Pep !
Sopa freda de mozzarella
Ingredients:
- 300 g de mozzarella de búfala
- 150 g de llet
- orenga
- 8 tomàquets
- 8 anxoves
- pa de motlle
- oli d'oliva
- sal, pebre i sucre
- gelat d'oliva negra (opcional)
Preparació: Per començar, en una cassola amb oli d'oliva confiteu els tomàquets, pelats i tallats a trossos, a foc molt suau.Seguidament, afegiu-hi el sucre, la sal i el pebre i deixeu-ho coure tot junt durant 10 minuts. Per fer la sopa de mozzarella, poseu en un cassó la llet, l'orenga i la mozzarella i deixeu-ho coure tot junt durant uns minuts. Després, tritureu-ho tot amb el túrmix, coleu-ho i deixeu-ho refredar a la nevera. Mentrestant, poseu el pa de motlle tallat a daus en una safata i deixeu-lo torrar al forn. I ja per acabar, emplateu els tomàquets confitats al centre del plat, poseu-hi a sobre les anxoves que haureu picat, els daus de pa torrat i el gelat d'oliva negra i cobriu-ho tot amb la sopa de mozzarella.
Cuiner: Pep Masiques
Restaurant: Can Rin
Adreça: C/ Torrent Roig, núm. 2.
Població: Cabrils (Maresme)
Telèfon: 93 750 90 01
Grau de dificultat: Baix
Preu: Baix
Temps d'elaboració: entre 30 minuts i 1 hora
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada