Cercar en aquest blog

divendres, 13 de març de 2009

Els millors plats de l'Àvia Remei, Trucs i recomanacionsL'Àvia Remei va presentar el seu darrer llibre, a la llibreria Robafaves de Mataró.


Sinopsi:

En aquest llibre hi podreu trobar un recull de les millors receptes de la meva cuina, la tradicional i catalana. Des dels entrants fins a les postres, hi ha nous plats que no s’havien publicat mai en cap dels meus receptaris. Receptes casolanes i d’elaboració senzilla; algunes de preparació més elaborada per als que tenen més estona per passar a la cuina i també d’altres per als dies de festa per quedar bé davant dels convidats.


En els “Consells de l’Àvia Remei sobre fruites i verdures”, hi ha unes petites recomanacions per a la utilització d’aquests aliments naturals a la cuina, per treure el màxim profit dels productes de la terra que formen part de la nostra dieta diària, amb consells saludables.


Biografia:

Nascuda a Mataró, ha ofert xerrades i ha impartit cursos de cuina per a totes les edats. Ha col·laborat amb el periodista Espartac Peran a Ràdio Argentona. Ha participat en diferents programes conduïts per Martí Gironell, a Catalunya Ràdio, per Jordi Tenas, a Ona Catalana i en programes especials de COM Ràdio i RAC1. Ha fet diverses demostracions culinàries, a TVE2 i TV3, per exemple, en el programa La columna, presentat per Júlia Otero.


Ha publicat La cuina de l’Àvia Remei (2001), Plats i secrets de l’Àvia Remei (2003),L’Àvia Remei talla el bacallà (2006), i juntament amb la seva filla, Cristina Martí, Àvia Remei, vull cuinar! (2006), adreçat als més petits. Ha rebut reconeixements en els Gourmand Cookbook Awards, i va ser premiada en el I Concurso Internacional Las Mejores Recetas de Patatas del Mundo, organitzat per la universitat peruana de San Martín de Porres.

Col·lecció: El Rebost, núm 1
Preu: 23.80€
Nombre de Pàgines: 132 (totes a color)
Nombre d'il·lustracions: 61
Mides: 24 x 22,5 cm
Enquadernació: Tapa dura