Aquesta setmana el canal 33 al TDT, ofereix durant cinc dies una programació especial de receptes amb Bolets. Aquí teniu tot el receptari "linkat" per que gaudiu d'un bon nombre de receptes dels fruits de tardor mes preuats,bon profit i salut!
Dilluns
Rap al forn amb bolets Ànec amb bolets Coca de recapte amb ceps Rovellons i calamarsons amb papada Arròs caldós de senglar i fredolics Fetge gras al vapor amb tòfona i patata Sopa de rovellons i arrels de tardor Colomí amb risotto de bolets de primavera Ous amb tòfona i patata confitada Bacallà amb seques i pil-pil de bolets Canelons de ceps i rovellons
Dimarts
Truita amb ceps Pastís de bolets Guisat de pintada amb brou de tòfones i llenegues Capó farcit amb ceps Amanida de vieires rostides amb ceps Llobarro amb albergínia i bolets Papillota de xai amb bolets i verdures de tardor Amanida de lletsons, pedrers d'ànec i bolets Canelons de bolets Vieires saltades amb ceps i arròs amb safrà Carpaccio d'ous de reig Saltejat de bolets
Dimecres
Conserva de rovellons Saltat de ceps amb botifarra negra Amanida tèbia de bolets amb agredolç Saltat de bolets amb alls i botifarres Arròs de conill i bolets a la cassola Llenguado amb fruita seca i bolets Tòfona d'hivern amb consomè de carbassa Arròs cremós de bolets i espàrrecs verds Cua de bou amb puré d'api, tòfona i taronja Amanida de lletons amb ceps Vinagreta de fredolics
Dijous
Púding bolets/crema moixernons Mil fulls de tòfona fresca amb foie, patata i pa cruixent Múrgoles farcides amb crema de tòfones Pasta fresca amb trompetes de la mort i parmesà Conserva de bolets Vedella amb bolets Sopa de fredolics Timbal de patata, tòfona i fetge d'ànec Calamars amb trompetes de la mort i albergínia Crema de ceps amb micuit (foie gras)
Divendres
Fricandó amb moixernons Garrinet confitat amb bolets i puré de patata Patates farcides amb tòfona i formatge tou Peix de roca amb bolets Capipota amb rovellons Xampinyó / pilota amb salsa Cigrons amb bolets i cansalada Coca de ceps amb calamarsons i escamarlans Calamars farcits amb rossinyols Truita paisana, i crema de xiitake
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada