Cercar en aquest blog

dissabte, 30 de juny del 2007

Bacallà Blanca Colloni



Ingredients:
4 Lloms de Bacallà dessalat

4 Patates

aigua

sal

all i oli negat*


Preparació:


Es tallen les patates com si fossin per truita,les bullim i quan estiguin cuitesafegim el bacallà cru i enfarinat, cinc minuts fent xup xup i hi tirem l'all i oli negat.Remenem amb la nansa fent tres voltes per que lligui i ja podem servir.

* Per fer l'all i oli negat:
un ou

2 alls

oli

sal

Posem al got batedor, els alls,l'ou un polsim de sal i anem afegim l'oli a poc a poc per lligar-lo.Un cop en tenim l'all i oli lligat i posem mes oli per deslligar-lo.

Aquesta recepte es molt antiga i a Cabrils es feia a moltes cases particulars, especial ment per Setmana Santa.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Aquesta recepta es molt antiga