Cercar en aquest blog

dissabte, 26 de juny del 2010

Masia Can Tosca

Datada del segle XVI, la Masia Can Tosca és la típica casa catalana que antigament es dedicava a l’agricultura, a la producció de llet i a moldre el gra amb el molí; actualment és l’escenari de distingides celebracions.

Molt coneguda al seu entorn, la Masia Can Tosca ha estat declarada Patrimoni Històric de Catalunya.




La Masia Can Tosca se situa a Cabrils, des d’on es veuen unes meravelloses vistes al mar. El passat agrícola de la casa s’ha adaptat als nous temps i des del 1992 va iniciar una nova etapa per dedicar-se a la celebració d’esdeveniments i banquets de noces als seus jardins i a les diverses sales interiors.


La manera de treballar de Can Tosca és aquella que personalitza cada esdeveniment fins a l’últim detall per tal que sigui al gust del client i, per aconseguir-ho, es fa només una celebració per dia.

D’aquesta manera el centre d’atenció és només el d’una sola celebració que acaba sent perfecta. Sempre que el dia hi acompanya, és un luxe el fet de poder gaudir de les celebracions al jardí, i tot l’equip treballa per tal que tot surti com es desitja, sempre amb exigència i perfeccionisme.

Així mateix treballa el prestigiós càtering Botafumeiro, amb el qual es col·labora, i el resultat és una cuina exclusiva, amb uns muntatges insòlits. La Masia Can Tosca és la garantia de viure la teva celebració d’una manera especial i inoblidable.


Carretera Vilasar de Mar- Cabrils S/N

08348 Cabrils Barcelona

Teléfono: 937 507 899

Móvil: 609 41 02 02

http://www.masiacantosca.com/

Email: masiacantosca@telefonica.net