Cercar en aquest blog

dimecres, 13 de febrer de 2008

AXOL, una realitat.



Ja ha arribat el moment, després de molts esforços l'AXOL, ja és una realitat i obrirà les portes demà.





Tot és apunt, tot i la complexitat d'una obra nova, els mals de cap d'últim hora i tot el que comporta inicià un nou projecte d'aquestes característiques l'Axol ja és aquí.


Avui us avancem alguns dels seus plats de carta i del seu menú degustació.


Desitjant-vos tota la sort del mon, en hora bona i endavant!





Alguns dels plats de l'Axol:



Amanida de brots i productes de temporada


Terrina de Foie gras amb avellanes, albercoc i Moscatell


Sopa de ceba amb Idiazabal i ou pochée


Arròs de escamarlans i ceps


Chuletón a la parrila amb pebrots de Gernika


Colomí amb carxofes i cafè


Foie gras amb regalèsia, cassis, olives negres i cereals


Garrí Segovià amb mango fumat i flor de taronjer.












+ info: www.restaurantaxol.com


C/ Arboç nº 6 ( Urb. Can Cabot )

Telf: 93 753 86 45

4 comentaris:

rosa ha dit...

qué chulada!!!
Ánimo chicos,las cosas que se hacen desde el corazón reciben recompensa y aquí se nota y sé que habéis dejado parte del vuestro.Os visitaremos,no me lo pierdo.
Mucha suerte!!!!!!!

golden ha dit...

Estrenado ayer, los primeros clientes ... qué ilusión. Tremendo menú degustación

Anònim ha dit...

Precioso sitio, estupendo menú degustación, mucha suerte.

Anònim ha dit...

Tot molt bó, les "falses" llenties impresionants!
Bon servei i màxima atenció.Un 10!
toni.