del 14 de Març al 27 d'Abril
Tot apunt per les VI Jornades de la Cuina del Pèsol del Maresme i per aquests esdeveniment els hostalers de Cabrils han preparat un seguit de receptes on la matèria principal és el Pèsol.
La primavera ens porta les perles màgiques del Maresme, en les seves variants: el pèsol de la floreta i el garrofal. Desitgem que pugeu gaudir, de la gran quantitat de plats diferents que ofereixen els tretze restaurants de la nostra vila.
Bon àpat i gràcies per endavant en nom de l'Associació d'Hostalers de Cabrils i dels tretze restaurants que hi participen. Salut!
AXOL
Tel. 93 753 86 45
C/ Arboç, 6 ( Urb. Can Cabot )
Crema quallada de pèsols amb panxeta, aranja i verdejo.
*****
Tel. 93 750 90 01
Torrent Roig, 2
Tel. 93 753 19 53
Cal Gras, 4
Pèsols amb sèpia
Pèsols a la catalana
*******
CA L’ESTRANY
Tel. 93 750 70 66
Camí de Coll de Port, 19
Pèsols ofegats amb sepionets saltejats i caneló de patata i ceba.
*****
Tel. 93 753 19 02
Plaça de l’Església, 32
Sèpia amb pèsols
*****
PIZZERIA DE L’HORT
Tel. 93 750 86 71
Ctra. Vilassar de Mar a Cabrils, s/n
Guisat de pèsols del garrofal amb galtes de vedella.
TEMPO DE L’HORT
Tel. 93 750 86 71
Ctra. Vilassar de Mar aCabrils, s/n
Suprema de lluç gratinada amb pesto de pèsols.
Tàrtar de vieires sobre puré de pèsols.
*****
HOTEL MAS DE BAIX
Tel. 93 753 80 84
Passeig Tolrà, 1
Pèsols ofegats amb cargols de punxa.
Pèsols amb cloïsses.
*****
SAL I PEBRE
Tel. 93 753 80 90
Passatge del Horts s/n.
Crema de pèsols Pèsols ofegats amb botifarres.
Faves i pèsols a la catalana.
******
SPLA
Tel. 93 753 19 06
Emília Carles, 18
Pèsols amb bacallà i botifarra negra.
*****
TENAS
Tel. 93 753 83 98
Torrent Roig, 9
Saltejat de pèsols de Llavaneres amb alls tendres i sepionets de Sant Carles.
Pèsols de Llavaneres ofegats.
Cassoleta de Congre amb Pèsols de Llavaneres i Gambes vermelles d’Arenys.
*****
Torrent Xaret, s/n
Pèsols a la catalana
*****
Tel. 93 750 81 95
Carretera de Vilassar de Dalt, 15
Pèsols amb sèpia i patates (El Plat de Mataró)
Pèsols a la catalana
*****
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada