Cercar en aquest blog

dissabte, 8 de setembre de 2007

Figues amb Foie



Ingredients:
foie fresc (100g per cap)
Figues coll de dama madures
vi porto (1/2 ampolla)
sucre
mantega
farina
Per fer el cruixent:
Escalfar les figues pelades. Barrejar amb pimer pastisser 100g sucre, 50 mantega i 40 farina. Estendre-ho sobre paper vegetal i posar-ho al forn a 170 graus.
Per fer la reducció d'Oporto:
Posar porto, 1 cullerada de sucre a foc mínim i deixar reduir.
Per muntar el plat:
Posar les figues pelades i tallades a làmines. Retirar les figues i fer el foie a la mateixa paella.Posarem el cruixent al plat, les figues, el foie i per ultim ho pintarem amb l'Oporto.
Recepte enviada per Jordi Babra.

1 comentari:

JORDI ha dit...

És un plat molt aconsellable. Té el punt just de sofisticació, i és de molt fàcil el.laboració.

Ànims!!! EN gaudireu!