Cercar en aquest blog

divendres, 20 de febrer del 2009

Estofal de Cérvol a l'estil del Xeflis


Per a quatre persones.

Ingredients:

1 Kg. de carn de Cérvol

1 cabeça d'Alls

1 fulla de Llaure

1 canonet de Canyella

1 Ceba

2 Tomàquets madurs

1 copa de Conyac

1 presa de Xocolata negre

1 grapadet de Farina

1 raig d'Oli d'Oliva, Sal, Pebre i Aigua

Elaboració:


En una cassola amb l'oli d'oliva, hi rostirem la ceba amb la cabeça d'alls, el llaure i la canyella, fins enrossir. Hi posem el tomàquets esclafats sense llavors i deixem que perdin tota l'aigua.
Salpebrem la carn i l'afegim a la cassola. Deixem que la carn perdi tota la seva aigua, remenant, de tant en tant. un cop tinguem la carn mig rostida i sense aigua, travem la farina. Tot seguit el Conyac, remenar i cobrir d'aigua.
Deixar coure a mig foc unes dues hores i mitja, aproximadament, fins que la carn sigui tova.

Desfem la xocolata amb aigua calenta hi l'afegim, cinc minuts abans d'apagar el foc.

Com acompanyament, podem posar unes patates fregides a daus. Bon profit!

Recepte: Maria i Toni Abril

Restaurant Xeflis