Per a quatre persones.
Ingredients:
1 Kg. de carn de Cérvol
1 cabeça d'Alls
1 fulla de Llaure
1 canonet de Canyella
1 Ceba
2 Tomàquets madurs
1 copa de Conyac
1 presa de Xocolata negre
1 grapadet de Farina
1 raig d'Oli d'Oliva, Sal, Pebre i Aigua
Elaboració:En una cassola amb l'oli d'oliva, hi rostirem la ceba amb la cabeça d'alls, el llaure i la canyella, fins enrossir. Hi posem el tomàquets esclafats sense llavors i deixem que perdin tota l'aigua.
Salpebrem la carn i l'afegim a la cassola. Deixem que la carn perdi tota la seva aigua, remenant, de tant en tant. un cop tinguem la carn mig rostida i sense aigua, travem la farina. Tot seguit el Conyac, remenar i cobrir d'aigua.
Deixar coure a mig foc unes dues hores i mitja, aproximadament, fins que la carn sigui tova.
Desfem la xocolata amb aigua calenta hi l'afegim, cinc minuts abans d'apagar el foc.
Com acompanyament, podem posar unes patates fregides a daus. Bon profit!
Recepte: Maria i Toni Abril
Restaurant Xeflis
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada