Cercar en aquest blog

divendres, 28 de desembre de 2007

Salsa al Rocafort estil Xeflis



Ingredients:
200 gr. Formatge blau (Rocafort)
20 gr. Mantega
400 cl. Crema de llet (35% greix)
10 gr. Sal
5 gr. Pebre negre



Preparació:
En una cassola ant i adherent hi posarem la mantega a poc foc, juntament amb el formatge. Quan comenci a desfer-se hi afegim la crema de llet, la sal i el pebre. Pugem el foc i esperem que arrenqui el bull. Baixem el foc i deixem que s'espesseixi.
Opció 1:
Podem servir la salsa calenta per carns ( filet, entrecot... ) o per Bacallà, per exemple.
Opció 2:
Deixar refredar per amanides, torrades ...
La salsa restant, un cop freda, es pot mantenir a la nevera durant uns tres dies.



PD: Aquesta recepte es pot variar per aconseguir una salsa al Pebre. Només haurem de canviar el formatge per un grapat de grans de pebre, verda, negra, rosa, etc...
En tots els casos aconseguirem una salsa d'allò més bona i depenent del tipus de pebre, picarà més o menys.
Bon profit i Salut!