Cercar en aquest blog

dijous, 12 de febrer del 2009

Salmó amb Ceballots a l'estil del Xeflis


Ingredients:
4 talls de Salmó fresc
8 Ceballots (Calçots)
1 Ceba mitjana
100 cl. Crema de llet
1/2 copa de Vi daurat
Oli d'oliva
All i Julivert
Farina
Elaboració:
Posarem en un pot, la Ceba tallada i la cobrim d'oli. Passem el "turmix" fins deixar la ben fineta. En una cassola a mig foc, hi posarem la ceba triturada i la deixarem enrossir una mica. Hi afegim l'all i julivert dos minuts. Tot seguit, el vi. Deixem que redueixi una mica. Tallem els ceballots per la meitat i els incorporem a la cassola. Deixem coure cinc minuts i posem la crema de llet, rectifiquem de sal i pebre i cinc minuts més de coure, apaguem el foc i reservem.
Enfarinem el Salmó i el mig fregim. L'incorporem a la cassola amb els ceballots, deixem coure cinc minuts més i ja podem servir. Bon profit!
Recepta den Josep Abril