Cercar en aquest blog

dimecres, 22 d’abril del 2009

Ous, Bombolles i Piruletes de l'Axol


El xef Cabrilenc, Albert Ortiz del restaurant AXOL, serà l'encarregat d'elaborar davant els assistents al Segon concurs popular de Truites Santa Creu de Cabrils, unes truites d'ultima generació.
Aquestes creacions les ha batejat amb els noms de, "l'Ou, Bombolles i Piruletes" de truites de patata.



Aquestes truites han estat pensades especialment per aquesta demostració d'alta cuina, inèdita a Cabrils i que ens acostarà una mica a aquest tipus de cuina, descobrint-nos algunes de les últimes tècniques utilitzades, per alguns dels cuiners amb més prestigi del món.
Cal dir que el "pinxu de truita d'ultima generació" que s'inclourà amb el ticket de TAST i que és gentilesa del restaurant Axol, serà una "Piruleta de truita de patates". Tot un repte per els paladars més exigents de Cabrils.
Albert Ortiz s’ha format a El Bulli, El Racó d’en Freixa, Arzak i El Celler de Can Roca.
L'AXOL, que juntament amb la seva germana Xènia i la seva parella Olatz regenta, ofereix un estil propi, creatiu i únic a Cabrils.