Cercar en aquest blog

dilluns, 24 de setembre de 2007

Pa de nous i grosella amb Thermomix



Ingredients:

60 g de nous
50 g de grosellas deshidratades
380 g de llet
5 g de sucre
40 g de llevat fresc
60 g de farina de força
10 g de sal

Elaboració:
Trocejar les nous 3 seg a vel 4 i reservar. Posar la llet el sucre i el llevat i programar 2 min temp 37 ºC, vel 2. Tot seguit afegir la farina i programar 20 seg a vel 6 a continuació programar 2 min a vel “espiga”. Deixar la massa dins el vas durant uns 30 min fins que llevi aproximadament el doble del seu volum. Afegir la sal i amassar 2 min a vel “espiga”. Posar les nous i les grosellas i tornar a amassar durant uns 30 seg per incorporarles bé. Escollir un motlle, posar la massa en el motlle, espolvorejar farina per sobre. El forn previament escalfat a 40 ºC el parem, posem el motlle al forn i quan la massa hagi doblat el seu volum (aproximadament uns 30 min.) engeguem el forn i programem uns 35 min a 200 ºC.

Nota:- El pa queda millor si en un racó del forn hi posem un bol petit amb aigua.

+ Receptes a: http://www.thermomix.cat/receptes-thermomix.php

2 comentaris:

JORDI ha dit...

Fa una pinta increíble!!! Al final em sembla que cauré en el cercle dels robots de cuina!!

Cabrils Gastronòmic ha dit...

Son un bona eina, sobretot per casa, ara bé s'ha de tenir paciència amb les receptes, doncs un cop te la'n venut i et trobes sol amb la "maquina" e intentes fer el mateix que a la demostració, no saps ni per on començar, pro es qüestió de practica i en poc temps pots treure-li un bon rendiment, us la recomano!