Cercar en aquest blog

dijous, 30 d’octubre de 2008

VI Jornades del Bolet a Cabrils


Dissabte 1 de Novembre, presentació de les VI Jornades del Bolet a Cabrils al Centre Cívic La Fàbrica, a les 18h.


De l'1 al 16 de novembre



Hotel Mas de Baix
Passeig Tolrà, 1 Tel. 93 753 80 84

Amanida de bolets amb pop


Xeflis
Camí de Vilassar de Dalt, 15
Tel. 93 750 8195 / 93 750 89 83


Barreja de bolets amb botifarra
Rovellons a la brasa
Bacallà amb salsa de ceps

Cal Gras
Cal Cras, 4
Tel. 93 75319 53 793 750 84 25

Rovellons a la brasa
Saltat de bolets amb botifarra
Rovellons saltats amb botifarra


Spla
Emília Carles, 26
Tel. 93 75319 06

Terrina de ceps, carbassa, patata i botifarra esparracada
Carpaccio de ceps i patates violeta


Can Rin
Torrent Roig, 2
Tel. 93 750 90 01

Risotto de bolets i parmesà

Ca l'Estrany
CamídeColldePort,19
Tel. 93 750 70 66

Rossinyols saltats amb botifarra negra i parmentier de patata
Botó de rovelló amb picada tradicional
Arròs de ceps amb tòfona negra


Hostal de la Plaça
Plaça de l'Església, 32
Tel. 93 75319 02

Niu de patata, calamarsons, espàrrecs bladers, trompetes de la mort, rossinyols i ou escumat


Tempo de l'Hort
Passeig Rafael Martínez, 8-10
Tel. 93 750 86 71

Turbot al forn amb camagrocs i patata panadera

La Pizzeria de l'Hort
Passeig Rafael Martínez Valls, 10
Tel. 93 753 33 50

Pizza de bolet Portobello amb all i julivert
Risotto de ceps


Axol
Urb. Can Ca bot — C7 Arboç, 6
Tel. 93 753 86 45

Royal de ceps amb galtes de garrí confitades, all i llima Kèfir
Tàrtar de bou de mar i rossinyols amb safrà i suc d'espinacs

Xaret
Xurroia, 3
Tel. 93 750 75 49

Rovellons al forn
Combinat de rovellons, botifarrons i seques

Tenas
Torrent Roig, 9 (interior)
Tel. 93 753 83 98

Sopa de bolets amb encenalls de pernil ibèric
Canaló cruixent amb confit d'ànec i bolets
Suprema de lluç al forn i fredolics