Avui l'amic Josep Mª Pla, ens acosta la recepte d'unes postres, al mes pur estil del Marroc. Bon profit!
200 grs. farina d'ametlla
50 grs. sucre
3 c/s aigua de tarongina (agua de azahar)
50 grs mantega fosa
Pasta filo (o brik)
Llavors de sèsam
Sal Maldon
Ingredients:
200 grs. farina d'ametlla
50 grs. sucre
3 c/s aigua de tarongina (agua de azahar)
50 grs mantega fosa
Pasta filo (o brik)
Llavors de sèsam
Sal Maldon
Elaboració:
Amb l'ametlla,el sucre i l'aigua de tarongina farem un massapà.
Pintarem la pasta filo amb la mantega fosa i la tallarem en rectangles de 3 cm. d'ample per 4 cm. de llarg que farcirem amb el massapà i els enrotllarem com si fossin canelons.
Damunt cada "canuto" posarem un cristall de sal Maldon i unes lavors de sèsam.
Courem al forn a 200°C. fins que siguin daurats.
Pintarem la pasta filo amb la mantega fosa i la tallarem en rectangles de 3 cm. d'ample per 4 cm. de llarg que farcirem amb el massapà i els enrotllarem com si fossin canelons.
Damunt cada "canuto" posarem un cristall de sal Maldon i unes lavors de sèsam.
Courem al forn a 200°C. fins que siguin daurats.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada