Avui el xef del Restaurant AXOL, el Cabrilenc Albert Ortiz, ens fa arribar aquesta refrescant recepte.
Ingredients:
Per la sopa de pèsols i menta:
500 gr de pèsols del Maresme
100 gr de menta fresca
Oli d'oliva
Sal
Aigua de la cocció dels pèsols
Elaboració:
Escaldar els pèsols, triturar amb la menta, l'oli d'oliva, la sal i el aigua de la cocció. Triturar i colar.
Per la papada de porc:
1 papada
Sal
Oli d'oliva
Anís estrellat
Elaboració:
Coure tot a 70ºC durant 15 hores al forn a vapor.
Per la fruita de la passió:
100 gr de suc de fruita de la passió
1/2 fulla de gelatina
Elaboració:
Escalfar el suc de fruita de la passió, fondre la gelatina, refredar i quallar.
Acabat:
Servir la sopa freda amb la papada marcada a la planxa i uns daus de gelatina de fruita de la passió per sobre.
Recepte: Restaurant AXOL
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada