Cercar en aquest blog

dijous, 6 de març del 2008

Sopa freda de Pèsols, menta, papada de porc i fruita de la passió

Avui el xef del Restaurant AXOL, el Cabrilenc Albert Ortiz, ens fa arribar aquesta refrescant recepte.




Ingredients:


Per la sopa de pèsols i menta:

500 gr de pèsols del Maresme

100 gr de menta fresca

Oli d'oliva

Sal

Aigua de la cocció dels pèsols


Elaboració:


Escaldar els pèsols, triturar amb la menta, l'oli d'oliva, la sal i el aigua de la cocció. Triturar i colar.


Per la papada de porc:


1 papada

Sal

Oli d'oliva

Anís estrellat


Elaboració:


Coure tot a 70ºC durant 15 hores al forn a vapor.


Per la fruita de la passió:

100 gr de suc de fruita de la passió

1/2 fulla de gelatina


Elaboració:


Escalfar el suc de fruita de la passió, fondre la gelatina, refredar i quallar.


Acabat:


Servir la sopa freda amb la papada marcada a la planxa i uns daus de gelatina de fruita de la passió per sobre.


Recepte: Restaurant AXOL