Cercar en aquest blog

dimecres, 5 de març de 2008

Bunyols de Bacallà



Ingredients:


2 grans d'all

1 got d'oli d'oliva

300 gr. de bacallà esqueixat i dessalat

300 gr. de farina

13 ous

all i julivert, picat


Elaboració:


Tallarem els alls a lamines, i els daurarem amb l'oli, en un casso prou alt. Un cop daurat l'all, hi afegim el bacallà i uns polsims d'all i julivert. Deixem coure una mica, tot remenant, i hi posem la farina sense deixar de remenar. Traiem el casso del foc i anem afegint els ous de un amb un, fins aconseguir una massa fina.En una fregidora o una paella, hi posem oli de gira sol a foc suau i amb dues culleretes agafem la pasta hi anem fent els bunyols.

La massa restant la podem guardar a la nevera, tapada, durant 3 o 4 dies.

Bon profit!


Recepte del Restaurant Xeflis