Cercar en aquest blog

dijous, 4 d’octubre de 2007

CARPACCIO DE TOMÀQUET D'EN PITU FORMATGE DE CABRA I OLI DE TÒFONA.



En Josep Mª al seu restaurant.




Ingredients:
Tomàquet del Maresme Formatge de cabra
Sal Maldon
Oli d'oliva verge
Oli de tòfona
Aceto Balsamico de Mòdena reduït


Elaboració:

Busqueu un bon tomàquet del Maresme,ni massa verd ni massa madur,i talleu-lo
a rodanxes de 3mm de gruix.Poseu-lo en un plat. Esmicoleu un bon tros
de formatge de cabra(a mi m'agrada el de rulo )per damunt del tomàquet.
Saleu una mica amb escames de sal(sal Maldon).
Amaniu-lo amb un bon oli d'oliva verge i unes gotes d'oli de tòfona.
Uns filets de vinagre de Mòdena reduït li donaran color i un punte't agredolç.

Recepte cedida per Josep Mª Pla Auleda
Restaurant Spla

1 comentari:

JORDI ha dit...

Moltíssimes vegades en la senzillesa hi ha l'èxit.

SPLA = Garantia de bon servei i qualitat.