Cercar en aquest blog

dilluns, 24 de gener del 2011

X Jornades de Cuina Aranesa a Cabrils

del 28 de gener al 20 de febrer

X Jornades de Cuina Aranesa

Un any mes, ja tenim aquí les Jornades de Cuina Aranesa. Aquesta edició, però, és alguna cosa més important que les anteriors, ja que celebrem les desenes. A més, aquest any, hi participen un total d’onze restaurants de Cabrils sent així l'edició amb major nombre de restaurants. A tots ells els vull donar les gràcies molt especialment, pel suport i la total implicació en aquesta iniciativa d'acostar als nostres clients i en definitiva a tota la comarca, la possibilitat de gaudir de la Cuina de la Vall d'Aran.

En aquestes jornades podreu assaborir alguns dels millors plats de la gastronomia aranesa, com l'Olla Aranesa o el Paté d'Aran, l’elaboració del qual anirà a càrrec, per segon any, d’en Marc Sellés, de la Carnisseria Sellés de Cabrils on també el podreu adquirir per tastar-lo a casa. També oferirem altres plats com els Civets de senglar, cérvol o d'isard, així com la Polarda farcida, les Truhes (patates farcides de carn) o els Pescajons (creps).

Així doncs, ja ho sabeu, si voleu tastar un trocet de la Vall d'Aran sense sortir de la comarca, a Cabrils és temps d'Aran.

Esperem que gaudiu de la Cuina Aranesa !
Demoram que gauditz dera Codina dera Val d'Aran!

Toni Abril, promotor de les Jornades de Cuina Aranesa a Cabrils.