Cercar en aquest blog

dijous, 4 de març de 2010

Més de 22 plats a les 8es Jornades del Pèsol del Maresme a Cabrils

Aquests son alguns dels plats que hi trobareu als diferents establiments, que hi participen.

Axol


Arboç, 6 -93 753 86 45


Gnoquis de pèsols amb parmesà a la catalana


Vieires amb Albariño, papada i pèsols



Xeflis


Ctra. Vilassar de Dalt, 15 - 93 750 89 83


Pèsols a la Catalana


Plat de Mataró


Bacallà confitat amb Pèsols a la Catalana




Ca l'Estrany


Camí de Coll de Port, 19 - 93 750 70 66


Pèsols ofegats amb Botifarra negre i Pernil Ibèric d'Aglà.



Cal Gras


c/ Cal Gras 4 - 93 753 19 53


Pèsols a la Catalana


Sípia amb Pèsols


Faves i Pèsols a la Catalana



Can Rin


Torrent Roig, 2 - 93 750 90 01


Sopa de pèsols amb botifarra negra i ou poché




Hostal de la Plaça


Pl.Església 32 - 93 753 19 02


Faves i pèsols del Maresme ofegats amb botifarra blanca i negre



Hotel Mas de Baix


Pg. Tolrà, 1 - 93 753 80 84


Pèsols amb Cloïsses.


La Mossegada


Torrent Roig, 9 – 93 750 80 39


Pastís de pèsols
Mandonguilles amb sípia i pèsols
Curri de pèsols amb ou
Calamar cuit amb pèsols
Rissoto amb pèsols i faves



Sal i Pebre


Ptge. dels Horts de la Santa Creu s/n – 93 753 80 90


Sípia amb Pèsols


Crema de Pèsols i cruixent de Pernil.


Pèsols amb cloïsses



Spla


c/ Emília Carles, 18 - 93 753 19 06


Crema de pèsols del maresme amb bacallà confitat



Xaret


Can Xurroia, 3 – 93 750 75 49


Pèsols a la catalana



Hort Cabrils


Pg. Martinez Valls, 8 - 93 750 86 71 / 93 753 33 50



Tenas


Torrent Roig,6 - 93 753 83 98