Cercar en aquest blog

dijous, 2 d’abril de 2009

Segon concurs popular de Truites de CabrilsEl proper dia 2 de Maig, tindrà lloc a Can Barba, el segon concurs popular de truites de Cabrils.

Enguany hi hauran algunes novetats. Per començar hi haurà una única categoria, a la “ millor Truita”, també tindrem l'oportunitat de veure una demostració d'un xef Cabrilenc, elaborant una truita d'última generació.

Com a novetat, i per tal de que tots els assistents puguin fer un tast, s'oferirà un val a preu simbòlic d'1€ (que es destinarà a una bona causa), amb el qual obtindreu tres “pinxos” de truita. Un d'una de les truites participants, un altre de truita feta per els hostalers i un altre de truita d'última generació. A més d'una canyeta de cervesa.

Les bases del concurs seran les mateixes que les de la primera edició, amb un màxim de vint equips de dos participants o individuals. Disposaran de trenta minuts per elaborar la truita i, un cop passat aquest temps, el jurat passarà a degustar i a qualificar cada una de les truites.

La bossa de premis serà més reduïda, pel fet d’haver-hi només una única categoria, i tindran premi les tres primeres truites. Els premis seran més suculents.

També hi haurà un premi especial a l'equip més ben caracteritzat.

El Jurat, enguany, serà format per cinc persones vinculades al món de la gastronomia i la comunicació.

Tots el participants s'emportaran un davantal, un tomba truites i un diploma acreditatiu.

Per inscriure's s'han d'emplenar totes les dades del qüestionari que hi trobareu a traves d'Internet en aquest bloc o personalment al Centre Cívic La Fàbrica, on se us facilitarà la butlleta. El període d'inscripció serà del 6 al 28 d'abril de 2009.

Així doncs, ja podeu anar preparant la vostra millor recepta, buscar un bon company/a d'equip i demostrar quina és la millor truita de Cabrils 2009.

Us deixem unes imatges del primer concurs per així tenir un idea més clara de com es desenvolupa un concurs de truites i del “gran nivell” dels nostres “xefs” de la passada edició.