Cercar en aquest blog

dimarts, 2 de desembre del 2008

Torrons de l'Axol


Avui ens arriba una nova proposta per aquestes festes, els Torrons de l'AXOL.

El Xef Cabrilenc Albert Ortiz, ens ofereix la possibilitat de gaudir a casa, d'aquest Torrons artesanals que no deixaran indiferent, ni al convidat més sibarita.

Entre d'altres, ens ofereix Torrons de Mandarina amb xocolata blanca, d'Avellanes amb xocolata amb llet, de Xixona, o fins hi tot d'Espècies, per els més aguserats.

Cal dir, que aquest Torrons els tenen com a petis-fours al restaurant durant tot els nadals.




Un Turró bo, d'Autor i Cabrilenc, que més es pot demanar?

I per els "xefs de casa", aquí teniu una de les receptes de l'Albert. Bon profit!


Torró de castanyes i api



Ingredients per la massa:
200 gr de nata
3 branques d'api
50 gr de sucre invertit
400 gr de pasta de castanyes
300 gr de xocolata amb llet 40% cacau
100 gr de mantega cacau
1 cullera sopera de almívar de castanyes
Ingredients per cobrir els motlles:
500 gr de xocolata negre 70% cacau
100 gr de pintura negre
Elaboració:Cobrir els motlles de xocolata i deixar cristal.litzar
Massa:In-fusionar la nata amb el sucre invertit i l'api. Per altre costat fondre la xocolata amb llet i mantega de cacau.Bullir la preparació de la nata amb l'api i afegir la pasta de castanyes.Barrejar les dues preparacions i omplir els motlles, afegir les castanyes en almívar i deixar cristal.litzar 24 hores.Treure del motlle i pintar.