Cercar en aquest blog

divendres, 21 de novembre del 2008

Fires i Festes Gastronòmiques al Maresme


2n Tast de Vins d'Expressió del Maresme (Arenys de Munt)

Divendres 21 de Novembre


A partir de les 17 h al Castell Jalpí d'Arenys de Munt


En aquesta edició els convidats a participar i mostrar els seus vins, són els propis Cellers de la Comarca del Maresme, els de la DO Alella. Participaràn: Alella Vinícola Can Jonc, Celler Quim Batlle, Marquès d’Alella-Parxet i Roura
Els vins d’Alella, coneguts des de l’època dels romans, gaudeixen en l’actualitat d’un gran prestigi, per la seva qualitat. Vins que expressen el seu especial terroir i l’especial gust de les seves varietats autòctones.
El tast tindrà un abast professional i popular, diferenciat per la franja horària.
De 17.00 a 19.00 tindrà lloc el tast pels professionals de la Restauració, Cellers, Botigues Gourmet,..i de 19.00 a 21.00 es desenvoluparà el tast popular.
Durant aquesta segona franja horària de 19.00 a 21.00 en paral·lel hi haurà activitats destinades a conèixer més profundament el mon del vi, especialment el d’Alella: tast de vins, de caves,...
Al Castell el mateix dia i amb anticipació a les oficines de l’Ajuntament es podran comprar els tiquets que donaran opció a tastar aquest vins. Juntament amb el tiquet (per 3 tats) s’entregarà la copa commemorativa de l’esdeveniment per un preu de 6 euros.
+ info: 2º Tast de vins
__________

10a Promoció de Productes Típics de Sant Andreu de Llavaneres




Del 21 de novembre a l'1 de desembre, els restaurants participants serviran la 10a Mostra Gastronòmica i el cap de setmana del 22 i 23 de novembre serà temps de comprar a l'Alimentabò, fira de tardor i bolet, de visitar l'exposició de bolets i de degustar al passeig de la Mare de Déu de Montserrat la poma farcida, la coca de Llavaneres i el bolet.



__________



Jornades Gastronòmiques de la Mongeta del Ganxet (Caldes d'Estrac)





Entre el 16 de novembre i el 16 de desembre tenen lloc aquestes JornadesGastronòmiques dedicades a tan apreciat llegum que enguany ha assolit laDenominació d’Origen Protegida (DOP) i que es cultiva al Maresme i al Vallès.
Tota persona que degusti qualsevol dels menús de les Jornades Gastronòmiques de la Mongeta del Ganxet a Caldes d’Estrac, rebrà una entrada gratuïta per a la Fundació Palau.


__________