Cercar en aquest blog

dissabte, 8 de març de 2008

PÈSOLS AMB CLOÏSES





Ingredients per 4 persones:


600 grs. de pèsols
300 grs. de cloïses
1 ceba i mitga
2 dents d’all
Julivert fresc picat
1 cullaradeta de farina
Aigua, oli verge, sal i pebre


Preparació:

En una cassola amb oli es sofregeixen la ceba molt picada i els alls, s’hi afeigeixen els pèsols i es salpebra, es remena i es deixa coure 20 minuts amb aigua calenta.
En una paella a part, preparem la salsa verda, es sofreigeix els reste de ceba molt picada, la farina, a continuació les cloïses i el julivert picat, es salteja i s’hi afeigeix una mica de l’aigua de coure els pèssols.
Esperem que s’obrin les cloïses i rectifiquem de sal i pebre.
Es barreixan els pèsols amb les cloïses i la salsa verda, es deixa bullir un parell de minuts i ja es pot servir. Bon profit!

Recepte de l'Hotel Mas de Baix