Cercar en aquest blog

dijous, 13 de març del 2008

El Castellroig Reserva Familiar Sabaté i Coca, considerat el millor cava del món segons 'The Wine Espectator'



El cava Castellroig Reserva Familiar Sabaté i Coca ha obtingut aquest dimarts la puntuació més alta entre tots els caves del món segons el rànquing que cada any publica el nord-americà Robert Parker a la revista 'The Wine Espectator'. Parker, considerat un dels crítics més influents del planeta, ha atorgat la puntuació més alta entre tots els caves - 91 punts- a dues anyades consecutives del Castellroig Reserva Familiar Sabaté i Coca, la del 2001 i la del 2003, una puntuació que el situa a l'alçada de marques de renom de la xampanya francesa.

Segons la filosofia Castellroig de Vins de Terrer, aquest cava neix de la selecció de raïms de les varietats Xarel·lo i Chardonnay de vinyes velles provinents de petites parcel·les de la finca familiar Sabaté i Coca vinificades per separat.

El resultat és un cava d'una bombolla 'molt fina, aromes complexes i sabor ampli'. Castellroig presenta aquest dies a la fira Alimentaria de Barcelona la nova anyada disponible (2003) d'aquest cava, que està rebent bones crítiques a nivell internacional.

Font: directe!cat

3 comentaris:

Motoret ha dit...

M'acabes de donar una idea pel dia del Pare!! Miraré a veure si el tenen a l'Espinaler i quin preu té.

Motoret ha dit...

Localitzat.

A l'Espinaler no el tenen. L'he trobat a:PADRO ESTEVE, VINICOLA BACARRA 77 - C. Pau Claris, 169 cantonada amb C. Provenza
08037 BARCELONA.
www.padroesteve.com

Preu 28€

Cabrils Gastronòmic ha dit...

Molt bé!
per cert, tinc un nou cava que no té preu! (buenu si que té preu:10€)
nom: 2014
producte XECNA