
Un any mes comencen les Jornades de Cuina Aranesa. Aquestes jornades,impulsades per el restaurant Xeflis, que arriben a la setena edició, volen oferir l'oportunitat de gaudir de la cultura culinària de la Vall d'Aran.
Enguany seran sis els restaurants Cabrilencs, els que oferiran diversos plats d'aquesta rica i variada cuina, l'Aranesa.
Lògicament el plat “estrella” serà i és l'Olla Aranesa , pro no ens podem deixar un altre gran nombre da plats, els quals també al llarg dels anys han esdevingut plats típics d'aquestes contrades, com el Civet d'Isard o de Senglar, la Truhada, el Paté de Les, la Polarda farcida, les Truhes (patates) farcides o els Crespèths (creps) també dits Pescajons.
Els Restaurant participants son :
Axol
Sal i Pebre
Spla
Tenas
Xaret
Xeflis
Axol
Sal i Pebre
Spla
Tenas
Xaret
Xeflis
Així doncs esperem que gaudiu d'aquestes jornades i bon profit!
1 comentari:
FAntàstica iniciativa!!! Ja se'm fa la boca aigua.
Publica un comentari a l'entrada