Cercar en aquest blog

dijous, 15 de maig del 2008

Presentació d'”El Parc a taula” 2008-09 del Parc de la Serralada Litoral

L'Associació d'Hostalers de Cabrils, s'ha adherit a "El Parc a taula", un programa de desenvolupament socioeconòmic que pretén destacar, mitjançant la gastronomia i la viticultura, els valors naturals, culturals i paisatgístics de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona.










Avui dijous, 15 de maig, a les set del vespre, el restaurant L'Antigó de Teià acollirà l'acte de presentació de la primera edició del programa “El Parc a Taula” 2008-2009 del Parc de la Serralada Litoral.






L'acte serà presentat pel president del Consorci del Parc de la Serralada Litoral i alcalde de Teià, Andreu Bosch i Rodoreda, i comptarà amb la participació d'alguns dels restaurants, cellers i productors i artesans alimentaris que formen part d'“El Parc a taula”, que oferiran algunes de les especialitats del bo i millor que es pot tastar vora el Parc. “El Parc a taula” és un programa de desenvolupament socioeconòmic que pretén destacar, mitjançant la gastronomia i la viticultura, els valors naturals, culturals i paisatgístics de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona.




El programa es va iniciar l'any 2001 al Parc del Garraf i al d'Olèrdola, en el marc del programa cultural Viu el Parc, i s'ha estès durant aquests anys al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, des del 2005, al Parc del Foix, des del 2007, i es preveu que durant aquest any arribi també al Parc del Castell de Montesquiu i l'any vinent al Parc Natural del Montseny.




En aquesta primera edició al Parc de la Serralada Litoral hi participen els cellers de la Denominació d'Origen Alella, a més de diversos allotjaments, restaurants i productors i artesans alimentaris dels 14 municipis que conformen el consorci del parc. Aquests municipis són: Alella, Argentona, Cabrera, Cabrils, La Roca del Vallès, Martorelles, Montornès del Vallès, Premià de Dalt, Santa Maria de Martorelles, Teià, Tiana, Vallromanes, Vilanova del Vallès i Vilassar de Dalt. També cal destacar el suport mostrat pel Gremi de Restauració i Turisme de Mataró i el Maresme, que col·labora activament en el programa, el Consell Regulador de la Denominació d'Origen Alella i l'Associació d'Hostalers de Cabrils, present en totes les activitats gastronòmiques que es realitzen a la comarca.

Presentació i Roda de Premsa de la primera edició d'“El Parc a Taula” 2008-09, al Parc de la Serralada Litoral.


Dia: dijous 15 de maig
Hora: 19.00 h
Lloc: Restaurant L'Antigó (plaça Sant Jaume, 5) darrera de l'església, de Teià.


+info: http://www.diba.es/parcsn/newsletter/detall.asp?Id=2116