Cercar en aquest blog

dimecres, 17 d’octubre del 2007

Jaume Pons i Abril guardonat amb la "Forquilla de Plata"


Ahir a l vespre es va celebrar la Festa del Gremi d'Hosteleria de Mataró i Maresme. L'acte va tenir lloc al restaurant Castell de l'Oliver a Sant Vicenç de Montalt. Entra els més de cent setanta cinc assistents hi havia una vintena d'hostalers cabrilencs.



en Jaume amb la seva esposa Trini, en Josep Abril i el mític Vicente.

Durant l'acte, com tots els anys es van atorgar diferents guardons i diplomes. L'Associació d'Hostalers de Cabrils va distingir amb la "Forquilla de Plata" al restaurador i hoteler cabrilenc Jaume Pons i Abril en reconeixement a la seva tasca al llarg de mes de cinquanta anys regentant l'Hotel Cabrils.

En Jaume Pons de la mà del seu pare en Josep Pons fundador de l'Hotel Cabrils l'any 1945, és un dels pioners en el món de la restauració i l'hoteleria a Cabrils.



També és cofundador de l'Associació d'Hostalers de Cabrils, que conjuntament amb l'Andreu Masiques i en Fernando Ortiz, van fundar l'any 1997 desprès dels aiguats de setembre que varen deixar Cabrils gaire be incomunicat i la repercussió econòmica va ser força important per tots els hostalers i com no els botiguers.

L'Hotel Cabrils a estat un referent turístic i gastronòmic per Cabrils i un punt de trobada molt important per ha tots el cabrilencs.