Cercar en aquest blog

diumenge, 3 d’agost de 2008

MOUSSE GELAT DE PINYA NATURAL



Recepta de l'Associació de Jubilats i Pensionistes de Cabrils





INGREDIENTS:
• 1 pinya natural gran
• 1 llimona
• 4 ous
• 1 cullerada de maizena
• 225 gr. de sucre
• Unes rodanxes de pinya en almíbar
• Nata montada ensucrada




ELABORACIÓ:
Tallar la pinya al llarg en dos i cuidadosament extreure la polpa. Posar les cornes al congelador.
Retirar la part llenyosa de la pinya i la resta passar-ho pel batedor junt amb el suc de llimona.



Una vegada batut es passa pel passapurés per quedar completament puré i sense fils.
Barrejar en un bol els rovells amb 150 gr. de sucre fins que blanquegi, s'hi afegeix la maizena i el puré de pinya. Es posa al foc sense deixar de remenar fins que espessi. Deixar refredar completament.
Muntar les clares a punt de neu amb els 75 grs. de sucre restants i afegir a la crema barrejant suaument fins que quedi ben unit i lleuger.
Omplir amb la crema les cornes de la pinya i posar al congelador fins que agafin consistència.
Per servir, decorar amb la nata montada i les rodanxes de pinya.