Aquest és ja el segon any que restauradors del Maresme s'han implicat en la potenciació de la cuina del bolet. Així doncs, Can Majó, Les Ginesteres, El Paller i Vil·la Minerva, s'han endinsat un cop més en les nostres arrels, i han conjuminat la seva provada experiència i la seva esmolada creativitat per preparar-nos una nova festa dels sentits. Aquests xefs aniran, doncs, més enllà de la tradició i ens sorprendran amb les possibilitats culinàries del bolet, que avui deixa de ser un acompanyament de luxe per convertir-se en l'autèntic protagonista de la diada.
Menú
Biquini de t`fona, pernil i minirotllets de bolets
Crema de fredolics al perfum de farigola
Carpaccio de gambes d'Arenys amb rossinyols de Canyamars
Cep del Montseny amb botifarra negra d'Argentona
Ravioli de confit d'ànec amb crema de múrgoles
Mandonguilles de rap amb trompetes del Maresme
Senglar amb castanyes i sabateres
Gelat de muntanya amb bolets de xocolata
Mousse de reticulatus
Marquès d'Alella blanc
Enate Criança
Cava Maria Cabané gran resrva Parxet
Cafès, infusions, pitirixat, licor de bolets.
Per reserves podeu trucar a un dels quatre restaurants.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada