Cercar en aquest blog

dijous, 28 de febrer del 2008

Trufes de Xocolata 70% Cacau & 100% Xeflis


Ingredients:


300 cl. Crema de llet
80 gr. Mel
500 gr.Cobertura de xocolata 70%
140 gr. Mantega
30gr. Licor (Conyac-Rom-Whisky)



Elaboració:



Posem en un casso la crema de llet i la mel al foc, remenant per que no és cremi la mel. En un bol apart hi posem la cobertura de xocolata. La mantega té que estar a temperatura ambient. Quan la crema de llet amb la mel arrenqui el bull, la traiem del foc i l'aboquem sobre la xocolata i anem remenant per desfer-la bé. Hi afegim la mantega i anem remenant. Finalment hi posem el licor, remenem.


Quina forma els hi donem?
Hi han varies opcions:
1ª Folrem un recipient rectangular amb film, hi disposem la preparació i la deixem refredar a la nevera 24h. L'endemà, desemmotllem hi amb un ganivet passat per aigua calenta, anem fent daus.
2ª Deixem refredar 24h. Amb dues culleretes anem agafant la xocolata hi li donem forma + o – rodona.
3ª Podem fer servir motlles de silicona.

En qualsevol de les tres opcions, anirem passant les trufes per cacau en pols per donar lis una millor imatge.


P.D: Quant menys manipulem les trufes amb les mans millor.
Bon profit!


Recepte del Restaurant Xeflis